29 Agt 2011

Cerita...Tuku Coca cola...

Pak'e nyeluk anake, jenenge Udin. Umur 7 tahun, sekolah kelas 2 SD.
"Din, iki dhuwit, kowe nang warung, tukokno coca cola... Nggo pak'e siji, mak'mu siji, kangmas mu siji. Nah kowe yo siji... Dadi piro kabehe din..?!"
Dgn polos Udin jawab : "Telu pakk..."
"Lha piye tho, cobo diitung meneh.. Bapakmu siji, makmu siji, kangmasmu siji, kowe siji.. Piro dadine ??"
Udin : "Telu pakk...."
Bapake Udin mulai nesu : "Ki bocah bodho men yo... Sekolah opo ora diajari ngitung..... Cobo itung meneh...!!! Bapak siji, mak'e siji, mas mu siji tros kowe siji....!!!!
Dadi piro tuku coca cola ne???
Udin mulai nangis : "Telu... Pak... akuu pingin Pantaaa..."

Tidak ada komentar:

Posting Komentar